26.3.2010

Joka kolmas tyytymätön putkisaneeraukseen

Rakennuslehti julkaisi 23.3.2010 uutisen, jonka mukaan varsin moni putkiremontin kokenut asukas on tyytymätön sen toteutukseen, vaikka asunnon arvon nousuun ollaankin lopulta tyytyväisiä. PutkiReformin teettämän asiakaskyselyn mukaan joka kolmas asukas on tyytymätön putkiremonttinsa toteutukseen. Riviasukkaat arvioivat kyselyssä saneerauksen onnistumista selvästi kriittisemmin kuin taloyhtiöiden hallituksissa istuvat. Urakkaan osallistuneista asiantuntijoista parhaat arvosanat annettiin urakoitsijoille ja huonoimmat isännöitsijöille.

Erityisesti asukkaat olivat tyytymättömiä esitettyjen vaihtoehtojen vähäisyyteen sillä saneerauksen toteutustavaksi ei tarjottu valittaviksi vaihtoehtoja. Kritiikkiä asukkaat antoivat myös muun muassa remontin keston muutoksista sekä tiedotuksesta. Moni oli niin ikään tyytymätön päätöksentekoon taloyhtiössään. Useissa tapauksissa remonttia viivyteltiin tarpeettoman pitkään, jolloin vaihtoehtojen valikoimasta rajautuu pois pinnoitusmenetelmät: täysin rapautunutta putkea ei kannata enää pinnoittaa.

Teknoi Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Saukkonen muistuttaakin taloyhtiöitä asiantuntevan kuntoarvion ja suunnittelun merkityksestä esimerkiksi putkiremonttien yhteydessä.
–Kuntoarvion avulla putkistoremontin tarve voidaan ennakoida ja suunnitella toteutettavaksi edullisimmin kaikki saneerausmenetelmät huomioiden.
-Näin urakat saadaan kilpailutettua edullisimmaksi ja työ voidaan jaksottaa järkevästi, Saukkonen muistuttaa.

AJANKOHTAISTA

26.3.2010
Joka kolmas tyytymätön putkisaneeraukseen
Lue lisää »

Ammattilaisen arviointi on edullisin

Teknoi Oy:n asiantuntijoilta saat jokaisesta kiinteistöstä luotettavan kokonaisarvion, jonka pohjalta korjauspäätöksien tekeminen on vaivatonta ja varmaa. Hankkimalla kuntoarvion, kuntotutkimuksen ja korjaussuunnitelman alansa ammattilaisilta, varmistat edullisimman kokonaisratkaisun.

Tutustu palveluihin ja ota yhteyttä! Autamme teidät järkeviin päätöksiin!

Soita asiakaspalveluumme
Ota meihin yhteyttä
Teknoi Oy | Puh. 040 5564 939 | info@teknoi.fi